Sneller, beter en flexibeler nieuwe UV Printer!

Om aan de groeiende vraag naar kleine aantallen kwalitatief hoogwaardige dozen te voldoen, heeft Spring Creative Packaging geinvesteerd in een grootformaat UV printer van Canon. Dit stelt ons in staat om zowel golfkarton als vouwkarton van hoge kwaliteit te bedrukken en direct te verwerken met onze Zund snijplotter. 🌟

Met de toevoeging van witte inkt kunnen we bijvoorbeeld bruine dozen voorzien van een wit logo en op zwart karton printen. Ook is het mogelijk om media op rol te printen waardoor we een breder product aanbod aanbieden. Denk aan beursdoeken, welkomstborden en posters. Dit betekent dat we hiervoor geen externe partijen meer nodig hebben, waardoor we sneller kunnen schakelen, de kwaliteit beter kunnen bewaken en meer ruimte hebben voor innovatie. 🏆

We zijn blij om te melden dat we deze techniek naar verwachting eind juni kunnen inzetten. We kunnen niet wachten om samen met jullie aan de slag te gaan en creatieve ideeën tot leven te brengen. Laten we samen marketingcampagnes en productpresentaties naar een hoger niveau tillen! Blijf op de hoogte voor meer updates. Samen tillen we branding naar een hoger niveau! 📦✨