Altijd de beste oplossing

Wij bieden je de beste oplossing, niet de oplossing die het beste past bij een machinepark. We hebben daarom bewust de keuze gemaakt om niet te investeren in machines voor grote producties maar gebruik te maken van de capaciteit en expertise van onze leveranciers. Zo doet iedereen waar ze goed in zijn en krijg jij het beste resultaat!

Werkwijze

Ieder product is uniek en vraagt om een eigen aanpak als het gaat om het ontwikkelen van een verpakking. 

Iedere opdracht of offerte start met een gesprek. Dit kan telefonisch of in onze showroom met een van onze mensen. Het doel van dat gesprek is om een beeld te krijgen wat de bedoeling is en of wij de juiste partij zijn. Als we geen toegevoegde waarde kunnen leveren zullen we daar duidelijk in zijn. 

Naar aanleiding van dat gesprek maken we een passende begroting, met planning en een duidelijke beschrijving van de opdracht. Na akkoord kunnen we aan de slag. We houden van helderheid en duidelijkheid. 

Tijdens het ontwikkelen van de verpakking maken we schetsen, 3D visualisaties en mockups. Zo kun je in de verschillende stadia het resultaat beoordelen en goedkeuren. 

We nemen aspecten als duurzaamheid, logistiek, kosten en bescherming mee naast beleving en gebruiksvriendelijkheid. We kijken naar de meest efficiente productietechnieken die passen bij de oplage en komen tot een compleet uitgewerkte verpakking die past binnen het budget. 

 

 

Grafisch ontwerp

Naast het structurele ontwerp van de verpakking bieden we ook de mogelijkheid om het grafisch ontwerp te maken. Wil je graag werken met je eigen designers of grafisch ontwerpbureau? Geen probleem, je ontvangt van ons de tekeningen waarin het ontwerp gemaakt kan worden. 

Wanneer we de bestanden ontvangen controleren we deze en maken ze gereed voor het drukken. In die fase ontvang je van ons ook een 3D bestand zodat je de bedrukking goed kunt beoordelen. 

Grafisch ontwerper nodig? 

Heb je geen ontwerper en ook niet de kennis om dat zelf te doen? Ook dan kunnen we je helpen. Onze creatieve ontwerpers bespreken graag door wat je wenst, zoek je een doorvertaling van een bestaand ontwerp, heb je een idee in je hoofd maar moet het gevisualiseerd worden of heb je nog helemaal geen idee? 

Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Werken vanuit mogelijkheden

Waar anderen vaak stoppen gaan wij nog even verder. We gaan een uitdaging niet uit de weg en zien altijd mogelijkheden, of het nu gaat om een extreem korte levertijd of een technische uitdaging. 

De kennispartner voor jouw verpakking op maat_

Een goede samenwerking leidt tot het beste resultaat voor jouw verpakking.

Wij geloven in samenwerking. Jij hebt de kennis van je product en de markt, onze leveranciers zijn experts op hun gebied en wij zorgen ervoor dat die kennis samenkomt in het ontwerp. Zo maken we optimaal gebruik van de beschikbare kennis en komen we niet voor verrassingen te staan.