Ben je creatief, communicatief en commercieel?
Dan zoeken we jou!

Spring Packaging is een ambitieus, klein creatief bedrijf dat verpakkingen van karton (doosjes en displays) ontwikkelt en levert. We leveren dozen in kleine en middelgrote aantallen en worden vaak betrokken bij het ontwikkelen van verpakkingen voor nieuwe producten, startups. Ook werken we veel voor reclame- en communicatiebureau’s en ontwikkelen we bijzondere verpakkingen die vloggers en bloggers krijgen.

Wij leveren verpakkingen met toegevoegde waarde en geven de klant net dat beetje meer service en aandacht. Ons motto is: maak indruk of laat er één achter. 

We zoeken per direct een enthousiaste collega die ons team kan versterken. Het gaat om een full time functie waarin je je creativiteit combineert met je ruimtelijk inzicht en commerciële vaardigheden . Je denkt in oplossingen en weet klanten te overtuigen op basis van inhoudelijke argumenten. Hoewel wij doosjes maken willen we graag out of the box denken. 

Wat ga je doen?

Je werkt onder leiding van de directie en bent verantwoordelijk voor het binnenhalen en goed opleveren van complexere creatieve projecten. Van eerste afspraak of klantenbezoek, het maken van offertes tot het leveren van de oplossing. Je wordt hierbij door je collega's ondersteund op het gebied van ontwikkeling, productie en planning. Je klanten zijn zeer divers; startups, reclame- en communicatiebureau's, drukkerijen etc.

Wat zoeken we?
Je bent enthousiast, leergierig, creatief en bij voorkeur heb je twee rechterhanden. Een paar jaar werkervaring in de creatieve- of verpakkingssector is een pré. We vragen HBO werk- en denkniveau. 

Reageren?
Iets voor jou? Neem dan contact op met Pieter de Boer via pieter@springpackaging.nl en laat ons weten wie je bent en wat je motivatie is.

Bellen mag natuurlijk ook op 076 5649912.

Kijk eens op www.budgetdoosjes.nl,  www.springpackaging.nl of www.hetdoosjesatelier.nl om een indruk te krijgen wat we allemaal doen.

Snijplotter