Het DoosjesAtelier ontwikkeld en levert dozen waarbij beleving en luxe de belangrijkste kenmerken zijn. We gaan altijd op zoek naar het materiaal dat het beste past bij de gevraagde beleving en functie. HIerbij maken we gebruik van luxe papiersoorten, mooie laminaten maar ook van textiel- en leersoorten. 

Complexe projecten

Een koffer waar aan de binnenzijde van het deksel een iPad met behulp van Magneten bevestigd wordt, met een magneetsluiting, kofferhandvat en een interieur van suede. Dit soort uitdagende projecten nemen we graag aan en maken we tot een succes.  Nee zeggen doen we niet graag, maar teleurstellen willen we zeker niet. Kunnen we het niet, dan zoeken we graag een haalbaar alternatief. 

 

Onze klanten
Onze klanten zijn erg divers. We doen erg veel voor reclame- en communicatiebureau's en ondersteunen hen bij het ontwikkelen van ideeën voor hun klanten. We doen ook veel voor startups, kleinere productiebedrijven en aan drukkerijen. Inmiddels hebben we ongeveer 1500 klanten in ons bestand staan. Daar zijn we trots op!

We informeren graag over de mogelijkheden en denken graag mee voor de meest geschikte oplossing. 
Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze site : 

Meer weten ? Kijk eens op de website www.hetdoosjesatelier.nl of kijk op de Facebook pagina