Budgetdoosjes.nl levert bedrukte doosjes op maat van 1 tot 100.000 stuks of nog meer. In 2010 zijn we gestart met eenvoudige vouwkartonnen doosjes. Inmiddels leveren we dozen en displays van vouwkarton, golfkarton en massief karton. Om producten mooi te presenteren, te beschermen of te fixeren leveren we ook interieurs op maat, van schuim of van karton.

Wat ons uniek maakt is dat we bijna altijd een oplossing kunnen bieden die past binnen het budget. We bieden al onze klanten aan om gebruik te maken van bestaande stansmessen indien die geschikt zijn. Mocht dat niet geschikt zijn dan kunnen we een nieuwe vorm maken, gebruik maken van laserstansen of de doosjes snijden op onze snijplotter.

Onze klanten
Onze klanten zijn erg divers. We doen erg veel voor reclame- en communicatiebureau's en ondersteunen hen bij het ontwikkelen van ideeën voor hun klanten. We doen ook veel voor startups, kleinere productiebedrijven en aan drukkerijen. Inmiddels hebben we meer dan 1500 klanten in ons bestand staan. Daar zijn we trots op!

We informeren graag over de mogelijkheden en denken graag mee voor de meest geschikte oplossing. 
Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze site : 

www.budgetdoosjes.nl